Bilservice

Bilservice

 

 

 

 

 

 

Bilservice hos Bilverkstadcenter i Jönköping

 

Dags för bilservice? Vi på Bilverkstad i Jönköping tar med varm hand emot din bil i någon av våra verkstäder. Här kan du alltid lita på att din bil får precis den service som krävs, helt enligt biltillverkarens serviceschema.

Vi håller oss ständigt uppdaterade för att upprätthålla kraven och leverera lika god service som på vilken märkesverkstad som helst. När du gör underhållsservice på din bil hos oss får du som bonus, helt kostnadsfritt, en 12 månaders assistansförsäkring så att hjälpen alltid är nära om något skulle inträffa längs vägen.

 

 

Komplett bilservice

 

Vid varje bilservice byter vi motorolja och oljefilter. Dessutom kontrollerar vi om luftfiltret (som kan sägas sköta motorns andning) behöver bytas, vilket görs vid vissa intervaller. Kupéfiltret, som ser till att du har frisk och fräsch luft i kupén, kontrolleras också och byts vid behov. Vid vissa miltal byts tändstiften. Förutom dessa delar kontrolleras din bil enligt en lång rad punkter, så att både säkerhetsutrustning, avgasrening och annat fungerar som det ska. En av de komponenter som kontrolleras är kamremmen, som är en kritisk del av motorn. Ytterligare moment i bilservicen är kontroll av mönsterdjup på dina däck, oavsett om det är sommarhjul eller vinterhjul som sitter på vid tillfället, samt om torkarbladen håller måttet. Vi fyller också på med spolarvätska om detta skulle behövas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved